Lotte Theuwis
Ik ben Lotte en oprichter van De Metafoor. Na het behalen van mijn diploma Klinische Psychologie werkte ik een tijdje aan de Universiteit Gent. Nu werk ik deeltijds op een crisisafdeling voor jongeren in het OPZ te Geel. Daarnaast werk ik in De Metafoor en geef les bij verscheidene hogescholen. Ik genoot een verdiepende opleiding Gedragstherapie voor kinderen & jongeren en een opleiding Acceptance en Commitment Therapie (ACT).

Ik hoop dat elk kind / jongere bij mij zichzelf kan zijn en de moed vindt om de praten over wat er allemaal moeilijk is. Niemand staat er alleen voor want we kunnen samen aan de slag. In mijn werk met kinderen en jongeren spreekt vooral mijn enthousiasme en daadkracht. Geloven in verandering, maar ook zoeken wat je daar zelf aan kan doen. Ik hou van uitdaging en geef niet snel op!

Klik hier voor mijn C.V.

Jasmien Luyckx
JasmienIk ben Jasmien. Sinds 2012 ben ik afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs. Daarna volgde ik nog een master in de pedagogische wetenschappen: orthopedagogiek aan KU Leuven. Sindsdien bouwde ik ervaring op in het (buitengewoon) onderwijs als orthopedagoge en klasleerkracht. Zo kon ik mij verdiepen in leer-, gedrags- en werkhoudingsproblemen.  In 2018 start ik met de opleiding gedragstherapie voor kinderen & jongeren. Elke dag werken met kinderen blijft voor mij leerrijk, uitdagend en inspirerend.

Mijn doel in de klas en daarbuiten is om kinderen terug in zichzelf te laten geloven zodat ze al hun dromen durven najagen. Ik zie de talenten in ieder kind en wil deze talenten mee helpen ontwikkelen.
Je kan mij herkennen aan mijn enthousiasme, geduld en positiviteit. Met deze eigenschappen probeer ik dan ook dagelijks aan de slag te gaan tijdens de sessies.