Wanneer kan je terecht bij een kindertherapeut?

 

Voel jij je soms een beetje raar, klein of dom? Boos en dan weer erg blij? Bang of juist verdrietig? Doe je soms dingen die anderen vervelend vinden, terwijl jij niet begrijpt waarom? Iedereen voelt of denkt dit weleens.

 

Zit je wel eens in de knoop. Je weet niet meer wat je voelt en begrijpt niet goed wat je denkt en doet. Heb je niemand waarbij je terecht kan? Of weten je ouders, leerkracht, … ook niet altijd raad?  Voor al je problemen kan je terecht bij een kindertherapeut. Die helpt jou om deze problemen aan te pakken.

 

 

Een kindertherapeut probeert jou en je ouders te helpen door te praten, te spelen of te tekenen.

 

Wie zijn wij?

Ik ben Lotte.  Samen met Roel en dochters Annelou & Jozien woon ik in het huis achter De Metafoor. Als psycholoog help ik je graag verder met al je zorgen of problemen. Ik praat ook met ouders over hoe ze hun kind kunnen helpen. Als ik niet aan het werk ben, doe ik graag een ritje met mijn paard of ga naar een toneelvoorstelling.

 

 

Jasmien

Ik ben Jasmien. Overdag sta ik in de klas. In de Metafoor kan je bij mij terecht voor studiebegeleiding en gesprekken. Wil je tot rust komen, geef ik ook ontspanningsoefeningen. Tijdens de groepstrainingen van De Metafoor ben ik graag jouw coach! In mijn vrije tijd turn ik graag en vind ik het leuk om op reis te gaan.

 

Waarom?
Door samen op weg te gaan, voel jij je opnieuw sterker en durf je weer op eigen benen verder te gaan. Dat is het doel waar wij samen aan werken!

 

 

 

Interessante links:

www.awel.be

www.stresskip.be

http://kinderen.tweehuizen.be/#act_1